• Moody Durham posted an update 5 months, 4 weeks ago

  Dit is een test die al blijken te zijn uw favoriete draagbare voor veel mensen. Is is een één-sporters, ondernemers, of voor alle dagen van de mensen, zowel mannen en vrouwen heeft vast op de kabel in de kabel op elke locatie met een kabel. Deze smartwatch op het spoor van al uw dagelijkse activiteiten, en voor ondersteunen regelen uw tijd taken en handelingen als a van een persoonlijke assistent at je pols, die u kunt u helpen transformeren paar de wilde dag de een zorgen te maken gratis naar een routine-reguliere.

  De klok de menselijke anatomie in beide zijden kant, en de achterkant is gemaakt de extra krasbestendig dan glas, waardoor het duurzaam voor een meer uitdagende activiteit. De klok is niet een machtig is, maar het verzorgt geven u het comfort en de ontspanning die u voor aanbieden u een comfortabele siliconen band die wraps rond uw pols absoluut. Deze combinatie maakt het een ideale gewicht van het horloge naar de training, of, in te krijgen casual wear het gebruik van.

  Wat die
  TechWatch ?

  Dit is een test die al om te groeien uw favoriete draagbare voor veel mensen. Hij is atleten, atleten en al de dagen van de mensen / mannen en vrouwen heeft vast op de kabel in de kabel op elke locatie met een kabel. Deze smartwatch op het spoor van al uw dagelijkse activiteiten, en voor helpen u regelen uw de tijd en moeite taken en handelingen als a van een persoonlijke assistent at uw eigen pols, kunt u te transformeren van een paar de spannendste en snelste dagen de een stress gratis naar een routine-reguliere.

  De klok in voorzijde en achterkant zijn gemaakt de extra-scratch-resistant glass om het duurzaam even voor een meer uitdagende activiteit. Langs met de degenen die het verstrekken van u comfort en ontspanning, en features u een comfortabele siliconen band die wraps rond uw pols absoluut. De combinatie zorgt voor een licht gewicht van het horloge, waardoor het een ideale om de klok in voor een training of casual wear het gebruik van.

  Wat doet TechWatch het bijzonder — Laat ons om de Functies?

  Naar begin, geldt voor alle de gebruikelijke functie van alarm power meter, en de agenda van de waarschuwingen. hoewel u van een waarde teller, top het heeft een nauwkeurig een elektrocardiogram dat u kan delen samen met de van uw cardioloog (hartspecialist).

  Maak je eigen slapen gemakkelijker met behulp van uw precieze sleep baan, die bepaalt het hoe en hoe is veel slapen je daadwerkelijk in te voeren nacht de tijd .

  Misschien niet beperken tot de compatibiliteit met een apparaat, TechWatch features samen – Android en iOS-I-OS. Je kunt het dragen op elk plaats de USB-laden interface. dit is zeker naar worden is compatibel met een is een oplader met een USB – plug en een laadstation. Ongeacht, u niet het fret over de belasting, heel veel meestal, een klok, je hebt een langdurige de batterij leven. Samen met uw besparing manier, is verzekerd die u niet langer energie – is afval de gehele de dag.

  En indien u gebeuren te worden verloren, hij, hem, en u vervolgens de GPS ingeschakeld door het gebruik van de anti-verloren rol zal worden voor het bijwerken van de site als u een signaal. Alleen zorg ervoor dat u draai – anti-verloren functies.

  Technische gegevens over TechWatch:

  De bestuurder van de activiteit — Geeft de Factoren zoals tijd toon, stap weer te geven, calorie intake, de afstand van het scherm

  Auto Rusten monitoring en stille alarm — diep slapen, en mild slapen, e de staat van het horloge, wekker,

  Afstandsbediening camera

  Een herinnering, zodra u gaat zitten teveel lange Je Moet telefoon up weer,

  Telefoon oproepen en berichten melding

  Bluetooth — music, de oproepen voor uw telefoon

  Dat compatibel is met de iOS-I-OS, en op Android

  Het Retina – H-D de touch display

  De batterijen verplicht: 1 lithium accu van polyleven. Lang batterij het leven is

  Maten: 100.000 en 1 x 30,5 x 30,5 cm

  Gewicht: 99.8gram

  Waterdicht

  Telefoon browser door Bluetooth, u ook moet worden op uw bureau de bereik in bekijken

  Ultra-slanke aluminium behuizing met hard, de twee zijden van het glas

  In geval u zoeken verkrijgen een ‘smart’ horloge die zal worden gewapende met alle de kenmerken van een horloge, merk, het is robuuste solid niettemin is het trendy en geeft u easy luxe look van de rechts pagina. En u niet denken de prijzen een de bekijk u op zijn vergelijkbare het one-of-a-merk-alleen. Hij is absoluut u zal zeker zijn in uw financieel plan.